fbpx

Få hjælp til det meste

Akvaponisk Have beskæftiger sig med design, salg og opbygning af jordløse systemer, der sikrer dig den mest friske og sunde høst af bæredygtige grøntsager. Systemerne er tilpasset dine idéer, og tager altid udgangpunkt i dine mål om selvforsyning, undervisning eller kommerciel drift.
Du kan læse mere om dine muligheder her.

Er du en rigtig gør-det-selv mand eller kvinde, men har brug for hjælp undervejs i processen? Hos Akvaponisk Have kan du få konsultation og støtte til selv at bygge dit projekt – lige fra planlægning til opsætning og drift. Det er en spændende og kompliceret proces, så derfor kan det være rart at have én med erfaring som en støttende hånd.
Læs hvordan rådgivning kan hjælpe dig her.

Slip for vedligehold og drift

Uanset om du køber et komplet system med al nødvendig tilbehør ved Akvaponisk Have, eller om du opfører det i bedste gør-det-selv-stil, vil der være noget vedligehold.
Du kan få en aftale, så du kan skubbe teknik til side, og fokusere på dine grøntsager.

Driver du en kommerciel forretning, og er det netop forretning, du er god til? Hold dit fokus på distribution, salg og ledelse ved at lade Akvaponisk Have stå for driften af dit kommercielle system. Det er der mange fordele ved.

Foredrag, oplæg og work-shops

Som led i visionen om, at sprede kendskab til bæredygtige produktionsmetoder, lægger Akvaponisk Have en ære i, at komme ud og tale om akvaponi og fremtidens fødevareproduktion.

Kunne du tænke dig at høre et inspirerende foredrag af iværksætter Magnus, kommer han gerne ud til jer i haveforeningen, gymnasiet, biblioteket eller noget helt fjerde.
Det kan du læse mere om her.